Hirdetés

Nem akárki játszaná el az öreg Supermant egy ikonikus sztoriban

|

Miközben pörögnek a pletykák Gunn készülő Superman filmjéről, egy közönségkedvenc színész fontos szerepre jelentkezik.

Hirdetés

Bruce Campbell rengeteg izgalmas szerepet játszhatott el hosszú karrierje során, és egy pillanatra a szuperhősök világába is betehette a kislábujját Sam Raimihez fűződő barátságának köszönhetően - a Doctor Strange az őrület multiverzumában moziban bukkant fel ugyebár. Ettől függetlenül igazi főszerepet eddig nem kapott még a műfajban, de ha rajta múlna, akkor ez változna.

Mindez a Kingdom Come képregényekhez kapcsolódik. Egy meglehetősen sötét sztoriról van szó, amiben egy megkeseredett, rengeteg tragédiát megélt Superman adja át a stafétát egy másik Supermannek és a szuperhősök egy új generációjának.

Hirdetés

A téma meglehetősen stimmelne: James Gunn épp azon dolgozik, hogy munkásságával maga mögött hagyhassa Zack Snyder sötétebb DCEU-ját, és egy új Supermant mutathasson be a világnak. Ha hozzáadjuk ehhez a tényt, hogy Gunn a Kingdom Come füzetek egyik borítóját használta egy poszthoz, láthatjuk, hogy miért olyan népszerű feltételezés, hogy a Superman: Legacy a '96-os füzetek alapján készül.

Ezt követően egy DC-rajongó rátweetelt Bruce Campbellre, láthatóan azt sugallva, hogy a színésznek jól állna az öreg szuperhős szerepe. Campbell pedig lelkesen a következőt válaszolta:

"Már küldöm is nekik a számomat."

Nyilván azt sem tudjuk jelenleg, hogy egyáltalán mi a Legacy mozi alapja, és azt sem, hogy ki alakíthatja majd Supermant, de alapvetően szívesen megnéznénk Campbellt egy idősebb verzió szerepében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)