Hirdetés

Nem akárkinél bukkantak fel Thrawn admirális brutális játékszerei

|

A Star Wars világának talán legikonikusabb karaktere hasznosította a különleges TIE-hajókat.

Hirdetés

Jól tették a Star Wars-rajongók, ha nem mondtak le George Lucas messzi-messzi galaxisáról a gyatrára sikeredett Skywalker kora után, hiszen a Disney+ jóvoltából remek élőszereplős és animációs sorozatok érkeztek, még Boba Fett is megkapta saját szériáját.

Képregényes fronton pedig gőzerővel zakatol a High Republic éra, de akadnak olyan füzetek is, amelyek a Birodalom idejébe repítenek vissza minket.

Hirdetés

Ez utóbbiak közé tartozik a Star Wars: Bounty Hunters is, aminek friss, szám szerint 19. száma érdekes részlettel szolgált a rajongók számára. Ebben többek között azt láthatjuk, amint a korábban fejvadászként tevékenykedő Beilert Valance akarata ellenére Darth Vader új Dark Squadronját vezeti, ám ennél sokkal érdekesebb az, hogy az osztag látszólag teljes egészében TIE Defender típusú hajókból áll.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ugyebár ezek azok a háromszárnyú űrhajók, amelyeket még Thrawn admirális tervezett korábban, ám végül szüneteltették a gyártásukat, mert a Star Wars: Lázadók cselekménye során gyakorlatilag megsemmisültek a birodalmi gyárak. Úgy tűnik azonban, hogy Vadernek megtetszettek a spéci gépek, és elraktározott néhányat belőlük hajójának, a The Executornak a fedélzetén.

A sima TIE Fighterekhez képest azért lehetnek jóval hatékonyabbak ezek a TIE Defenderek, mert védőpajzs található rajtuk, bombázáshoz is bevethetők, ráadásul saját hiperhajtóművel rendelkeznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)