Hirdetés

Nem akárkit alakíthat Henry Cavill a Call of Duty filmben

|

A gamerpápa színész újabb videojáték-adaptációban tűnhet fel.

Hirdetés

A videojáték-rajongók csaknem egy emberként kaptak a szívükhöz örömükben, amikor kiderült, hogy Henry Cavill játssza majd Ríviai Geraltot a Netflix Witcher, azaz Vaják című sorozatában. A harmadik évad leforgatása után aztán távozott a szériából, amikor is tömegek kezdték el követelni, hogy azonnal térjen vissza.

Erre végül nem került sor - Liam Hemsworth váltja majd a negyedik szezontól - azonban a gamereknek továbbra sem kell nélkülözniük a saját PC-jét előszeretettel pimpelgető színészt, mivel még tavaly év végén hírbe hozták az Amazon Warhammer 40,000 sorozatával, most pedig újabb örömhír érkezett a Cavill-rajongók számára.

Hirdetés

A GiantFreakinRobot szúrta ki, hogy a színész további tárgyalásokat folytat az Amazon Studios fejeseivel, egy készülő Call of Duty filmmel kapcsolatban. Ráadásul, ha megállapodnak, Cavill nem akárkit alakíthat majd a várhatóan adrenalintól csöpögő akciófilmben:

a reszelős hangú, nagybajuszú Captain Price bőrébe bújhat!

Egyelőre ennél többet nem lehet tudni a produkcióról, mivel még az IMDB-re sem került fel, így az sem világos, hogy pontosan miről szól majd a történet, ki lesz a rendező, de ami még fontosabb: kik alakítják majd a csapat többi tagját, például a legalább ennyire ikonikus John "Soap" MacTavish figuráját.

Érdekesség, hogy 2018-ban már felröppent egy CoD-film híre, a projekt azonban elhervadhatott, mivel a rendező Stefano Sollima IMDB-oldalán azóta sem találni róla egyetlen bitnyi információt sem.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)