Hirdetés

Nem akármilyen klub tagja lett Shang-Chi, a Marvel filmes univerzumának újonca

|

Új tévéreklámot kapott a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája, melynek főszereplőjét már üdvözölte is az MCU egyik színésznője.

Hirdetés

Már a magyar mozikba is megérkezett az idei év második MCU-s filmje (kritikánkat itt olvashatod, itt pedig videóként is megnézheted), vagyis a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája, aminek köszönhetően újabb szuperhőssel bővült a Marvel filmes univerzumának amúgy is elég széles felhozatala.

Már most borítékolható, hogy a címszereplővel még találkozunk majd későbbi alkotásokban, ezért bizony teljesen jogosan érdemelte ki azt a jelzőt, amit nemrég aggatott rá hivatalosan is a Marvel.

Hirdetés

Érkezett ugyanis egy friss tévéreklám, ami arra igyekszik emlékeztetni minket, hogy már nézhető a mozikban az MCU új filmje. Habár önmagában a különböző jeleneteket felvonultató, nem túl hosszú teaser nem éppen a legérdekesebb, az már jóval izgibb, hogy a videó a Marvel új bosszúállójaként prezentálja nekünk Shang-Chit.

Jelen állás szerint tehát elég egyértelműnek tűnik, hogy Shang-Chi is az MCU központi csapatának része már, így jó eséllyel ő sem fog kimaradni a következő nagyobb buliból, ami talán a Bosszúállók 5. lehet.

Egyébként időközben a Carol Danverst, vagyis Marvel Kapitányt alakító Brie Larson is üdvözölte Shang-Chit a Marvel filmes univerzumában, és persze gratulált is az újoncot megszemélyesítő Simu Liunak.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)