Hirdetés

Nem akarsz felkerülni Danny Trejo gyilkos Télapójának listájára

|

Új előzetest kapott a hamarosan induló American Horror Stories, az egyik részben elvileg Al Gore felesége küzd a heavy metal zene ellen.

Hirdetés

Az Amerikai Horror Story antológiasorozat már 2011 óta pörög az FX tévécsatornán, koncepciója pedig végtelenül egyszerű: minden évad egy teljesen új horrortörténetet mesél el. A sorozat 2016-ban kapott egy azóta már két évados spin-off szériát az American Crime Story képében (ez nem túl meglepő módon egy krimisorozat), idén pedig egy újabb spin-off érkezik American Horror Stories címmel.

Az American Horror Stories még jobban ráerősít az antológia jellegre, itt ugyanis nem évadonként, hanem epizódonként kapunk teljesen új horrorsztorikat. Az első két rész július 15-én landol a Hulu streamingplatfromon, a közelgő premier miatt pedig új infók is érkeztek a sorozat kapcsán.

Hirdetés

Összesen 16 különálló történetet kapunk tehát 16 epizód formájában. Visszatérő karakterekre is számíthatunk, ilyen például a hírhedt "Rubber Man". A negyedik, The Naughty List című részről pedig kiderült, hogy nem más, mint Danny Trejo alakítja majd benne a gyilkos Télapót. 

Izgalmasnak tűnik még Amy Grabow szerepeltetése is, ő ugyanis elvileg Tipper Gore-t alakítja, aki nem más, mint az Egyesült Államok egykori alelnökének, Al Gore-nak a felesége. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan melyik epizódban is bukkan majd fel, de a pletykák szerint ebben a részben a hölgy heavy metal zene elleni kereszteshadjáratáról lesz szó.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Kaptunk egy új előzetest is, ezt alább tudjátok megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)