Hirdetés

Nem az eredetileg tervezett befejezéssel fog adásba kerülni a The Walking Dead fináléja

|

A showrunner számolt be róla, hogy megváltoztatták a 11 éve futó The Walking Dead sorozat lezárását.

Hirdetés

Hacsak addig nem tör ki a zombiapokalipszis, november 20-án kerül adásba a The Walking Dead 11. évadának záróepizódja, a Greg Nicotero rendezte "Rest in Peace", amely pontot tesz a 2010 ősze óta futó AMC-s sztori végére.

A széria legkitartóbb rajongói értelemszerűen izgatottan várják a befejezést, az azonban már biztosnak mondható, hogy Daryl, Carol és a többiek nem az eredetileg tervezett fináléval búcsúznak majd.

A sorozat showrunnere, Angela Kang ugyanis nemrég a RadioTimes-nak adott interjújában árulta el, hogy valójában az utolsó pillanatig agyaltak a befejezésről, így végül meg is változtatták azt:

"Anélkül, hogy spoilereznék, elmondom, hogy már nem a tervezett zárójelenetünk a zárójelenet. Nem fogok ebbe most belemenni, de a folyamat korai szakaszában, de néha még a forgatás után is, az utómunka során változik a dolog. Ez egy élő munka, ahogy haladunk. Ez... nem is tudom, hogy egyáltalán ennyit mondhatok-e! Fogalmazzunk csak úgy, hogy a dolgok megváltoztak.

- mondta Kang, gondosan kerülve a konrétumok említését.

Hirdetés

Ezen a ponton nyilván még csak találgatni sem érdemes, hogy vajon mit és miért változtattak a lezáráson, de ha mégis belemegyünk a dologba, akár arra is tippelhetünk, hogy egy újabb spin-offnak ágyaztak meg az utolsó pillanatban.

A The Walking Dead-univerzum ugyanis korántsem búcsúzik a fő szériával, a nyolcadik évadja előtt álló Fear the Walking Dead és a nemrég indult Tales of the Walking Dead mellé már biztosan érkezik három folytatás-mellékszál Negan és Maggie, Daryl és Carol, valamint Rick és Michonne karakterére koncentrálva.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)