Hirdetés

Nem, az nem egy Among Us easter egg volt A galaxis őrzői 3 trailerében, hanem valami egészen más

|

Ha más nem, az kiderült, hogy a Marvel-filmek rajongói egy egészen más generációhoz tartoznak, mint a rendező.

Hirdetés

Pár napja futott be A galaxis őrzői harmadik epizódjának előzetese, és amellett hogy kiderült, visszatér Gamora, felbukkant Lylla és egy pár képkocka erejéig Adam Warlock is (hogy ő kicsoda és miért nagyon fontos a Marvel-univerzumban, arról itt írtunk), láthattuk az őrzőket színes szkafanderben lebegni és szaladgálni. Tulajdonképpen semmi meglepő nincs benne, hogy a gamer rajongók (értsd: több millió néző) egy emberként kiáltottak fel:

Among Us!

A szereplők ugyanis ebben a rövid részletben kísértetiesen hasonlítanak a kultikus multiplayer játék szereplőire, és mivel James Gunn rendező amúgy is szeret ravasz popkulturális easter eggeket rejteni a filmjeibe, logikusnak tűnt, hogy ez egy kikacsintás a játékosok felé.

Hirdetés

Az idősebb mozirajongóknak azonban valami egész más jutott eszébe.

2001: Űrodüsszeia!

Mint kiderült, nekik volt igazuk. James Gunn ugyanis - idősebb mozirajongó lévén - Kubrick klasszikusa előtt tisztelgett ezzel. Mindez egy Tweetből derült ki: miután az ezredik kérdés is befutott a rendezőhöz, hogy ugye ez egy Among Us-utalás, ő egy mogorva posztban, mindössze egyetlen szóval reagált: "nem". Szerencsére mellékelt egy képet Stanley Kubrick 1968-as filmjéből is, így ez a kérdés végképp eldőlt.

A film magyar feliratos bemutatóját itt nézhetitek meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)