Hirdetés

Nem csak a Netflix kapja meg az új Pókember filmeket

|

Rendesen belehúzott a Sony az együttműködések kiépítésébe.

Hirdetés

Egyértelműen a Disney+ tekinthető a Marvel filmek otthonának, miután az MCU filmeken túl a kiadó minden más tartalma is itt a legszélesebb körben elérhető. Hiányérzete az előfizetőknek csak Pókember miatt lehetett, ez azonban megváltozni látszik.

A Disney és a Sony ugyanis sikeresen megállapodott arról, hogy a jövőben érkező Pókember mozik mellett más, a Sony által készített filmek is bővítik majd a Disney+ kínálatát.

Hirdetés

Nem vesztegeti az idejét a gyártó, az új szerződés ugyanis alig két héttel a Netflixszel kötött megállapodás után született. Ennek értelmében, miután a mozikból kipörgött, a filmek először a Netflixre jelennek meg, majd miután onnan távoztak, befutnak a Disney+-ra is.

Az egyezség több Sony franchise-ára is érvényes, mint például a Jumanji vagy a Hotel Transylvania.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)