Hirdetés

Nem csak gyilkolni fog Micimackó, előzményfilmet is kap

|

Olyan alkotások adták az inspirációt, mint a Paddington és a Nyúl Péter.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban legfőképpen a Micimackó horrorfilmről, a Winnie the Pooh: Blood and Honey-ról esett szó, ami csakis azért valósulhatott meg, mert A.A. Milne kultikus regénye elérte azt a kort, amikor már nem érvényesíthető a szerzői jog és közkinccsé vált, vagyis bárki készíthet belőle adaptációt műfaji megkötések nélkül. A horrorváltozat mellett pedig formálódik egy másik érdekes projekt is, noha ez nem a korhatáros tartalmak kedvelőit, hanem a családokat fogja megcélozni. 

Az ötlet egyszerű: miért ne kaphatna a csacsi öreg medve is olyan mozis rebootot, mint Paddington és Nyúl Péter? Elvégre mindkettő nagy siker: a Paddington első része 55 millió dolláros büdzséből közel 300 milliót termelt és már a harmadik része készül, a Nyúl Péter pedig 50 millió dolláros költségvetésből 350 milliót gyűjtött össze és tavaly bemutatták a második filmet is. 

Hirdetés

Hasonló babérokra szeretne törni Mike de Seve (Beavis és Butt-Head, Angry Birds Toons) és John T. Reynolds (The Mr. Peabody & Sherman Show, The President Show) is, akik A.A. Milne klasszikus könyvének előzményfilmjét szeretnék elkészíteni, amelyet 2024-ben terveznek mozikba küldeni. De Seve lesz a rendező, a forgatókönyvet pedig Reynoldsszal együtt írja. Sőt, a páros nem éri be egy filmmel, tévésorozatot is terveznek a fiatal bocsra építve. 

"A csacsi öreg medve és barátai meglepő eredettörténetét meséljük el, amikor még gyerekek voltak, de úgy, hogy a 21. századi gyermekekhez is szóljon. [...] Úgy gondolom, hogy ez az elnyűhetetlen kölyök teljesen átérezhető a mai gyerekek számára, a méz utáni pokoli sóvárgásával és a méz megszerzésére irányuló nevetséges próbálkozásaival. Az egész banda fergeteges, és mint kiderült, gyerekként még fergetegesebbek."

- mondta el Reynolds, akinek animációs stúdiója, a Baboon az IQI céggel együtt készíti az előzményt. A vezető producerek Charlene Kelly (Szilaj, Irány Eldorádó) és Khiow Hui Lim lesznek. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Mi a véleményetek a projektről? Meg fogjátok nézni a Micimackó előzményfilmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)