Hirdetés

Nem csak regényben kap folytatást a Szemtől szemben, hamarosan érkezhet az új film is

|

Az infót az eredeti film rendezője, Michael Mann erősítette meg.

Hirdetés

Hatalmas sikert aratott annak idején Michael Mann heist thrillere, a Szemtől szemben, vagyis eredeti címén Heat, amely néhány nap múlva kapja meg a folytatását. Mann idén januárban jelentette be, hogy Meg Gardiner íróval együttműködve dolgozik egy regényen, ami a film történetének előzményeit és folytatását is bemutatja.

A Szemtől szemben ugyan díjat nem kapott, a 60 milliós büdzséből több mint 187 millió dollár bevételt termelt, és nagyon sokan elismerően nyilatkoztak a két főszereplő, Al Pacino és Robert De Niro teljesítményéről.

A jelenlegi tervek szerint a könyv mellett egy filmes folytatás is fog érkezni a közeljövőben, ezzel kapcsolatban Al Pacino egy kapcsolódó interjúban elmondta, hogy nagyon szívesen látná, ha karakterének fiatal változatát Timothée Chalamat alakíthatná.

Hirdetés

Mann azt nyilatkozta, hogy részletes háttértörténeteket dolgozott ki a szereplőinek, és a Gardinerrel közösen készülő regényben nemcsak a Szemtől szemben utáni, hanem a film eseményeit megelőző történetet is be fognak mutatni. A tervei szerint a filmes folytatásban a regény cselekményét dolgozná fel az író-rendező.

A Szemtől szemben regény augusztus 9-én jelenik meg.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)