Hirdetés

Ha tudni akarod, miért félelmetes a közösségi média, akkor Selena Gomez és Hailey Bieber balhéja remek példa erre

|

A két sztár vagy összebalhézott, vagy nem, de az biztos, hogy csúnya hónap áll mögöttük. És a közönség meg is tapsolhatja magát.

Hirdetés

Ember legyen a talpán, aki eligazodik a hollywoodi sztárok időről időre fellángoló balhéjainak, azaz beefjeinek zegzugos útvesztőiben. Mi most mégis kísérletet teszünk erre, ugyanis már több mint egy hónapja görög az énekes-színész Selena Gomez és a modell Hailey Bieber (született Hailey Baldwin) között kialakult dráma, amelyben a két híresség egyre inkább igyekszik bizonygatni, hogy ők aztán nem is utálják egymást. A közösségi média ereje azonban minden gátat leszaggat, ha arról van szó, hogy utálkozni lehet a kommentszekcióban.

A most 30 éves Gomezt annak idején úgy ismerte meg a világ, mint Justin Bieber barátnőjét. Bieber kétségtelenül a kétezres évek egyik legnépszerűbb fiatal sztárjaként tinilányok millióinak vált a kedvencévé, így közülük bizonyára sokan elszomorodtak, amikor 2010 decemberében együtt szpottolták az akkor 18 éves Gomezt és a 16 éves Biebert, amint egy palacsintázóban cukiskodnak.

2011-ben már együtt pózoltak a Vanity Fair Oscar-partijának vörös szőnyegén, ami után nem sokkal már meg is született a sztárpár nevéből összevont Jelena elnevezés, a Z-generáció Brangelinája. Egy évvel később, 2012 novemberében szakítottak, Bieber pedig ezután botrányspirálba került, először ittas vezetésért tartóztatták le, aztán Orlando Bloommal verekedtek össze, innentől pedig meglehetősen zavarossá válik a történet, a 2012 és 2018 közötti időszakban állítólag többször szakítottak és összejöttek, a pontos menetrendre talán már ők maguk sem emlékeznek pontosan.

Hirdetés

Ami biztos, hogy alig 6 hónappal az (eddigi) utolsó szakításuk után Justin Bieber megkérte új barátnője, Hailey Baldwin kezét, sőt, 2018 szeptemberében már meg is tartották az esküvőt. A pár egyébként azóta is együtt van. Ez persze nem gátolta meg a rajongókat abban, hogy elméleteket kezdjenek gyártani. Itt csatlakozunk be a két sztár közötti marakodásba.

A Glamour összefoglalója szerint eleinte ugyanis sok rajongó azzal vádolta Hailey Baldwint, hogy lecsapta Biebert Selena Gomez kezéről. Innentől elektronmikroszkóppal vizsgálták a két sztár minden egyes instagramos vagy tiktokos posztját, és mindenben arra utaló jeleket véltek felfedezni, hogy egymásnak üzengetnek.

A két nő igyekezett cáfolni az összes ilyen teóriát, sőt, tavaly októberben még együtt is pózoltak egy rendezvényen - lásd nyitóképünket - hogy bizonyítsák, nincsen semmi bajuk egymással, de persze ez nem állította meg a rajongói elméletgyártást.

A dráma látszólag idén februárban ért el egy újabb csúcspontot, miután Selena Gomez lett az Instagram legnépszerűbb felhasználója, 407 millió követővel, átvéve az elsőséget a reality-klánból érkező Kylie Jennertől, akinek még lesz szerepe az alábbi, kusza történetben.

Történt ugyanis, hogy a @devotedly.yours néven tiktokozó felhasználó felállított egy elméletet, ami szerint Selena Gomez, Hailey Bieberrel karöltve gúnyt űzött Kylie Jenner szemöldökéből. Ezen a ponton nem teljesen értjük, hogy ha Gomez és Bieber elvileg gyűlöli egymást, akkor miért együtt élcelődnek Jenneren, de most ne bonyolódjunk bele jobban a sztoriba. Jenner ugyanis később egy FaceTime-képernyőmentést posztolt a TikTokján, amelyen látszólag Bieberrel együtt épp Gomez szemöldökén viccelődnek. Kedves olvasó, ha ezen a ponton nem teljesen érted, hogy mi ez az egész, nem vagy egyedül. Jenner azonban gyorsan cáfolta, hogy erről lenne szó, azt állítva, hogy nem is látta Gomez korábbi posztját.

Egy nappal később Selena Gomez is igyekezett lehűteni a kedélyeket, Jenner videója alá kommentelve ugyanis annyit írt, hogy szükségtelen viszályt szítani közöttük, különben is ő rajongóként viszonyul a reality-sztárhoz.

Ezután további fura kanyarok következtek, Gomez állítólag beszólt Taylor Swiftre, amire valaki előásott egy videót 2017-ből, ahol Bieber mutogatja, hogy hányingere van Swifttől. Gomez ezután ismét mentegetőzni kényszerült, és már tényleg nem értünk semmit az egészből.

A színész-énekes valószínűleg maga is picit besokallt, ugyanis röviddel ezután közölte, hogy egy kis időre szögre akasztja a TikTokját, mert úgy érzi, feleslegesen gerjesztik az indulatokat a rajongók, egyébként is, 30 éves fejjel már picit idősnek érzi magát a virtuális sárdobáláshoz.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A rajongók persze ezután Hailey BIebert találták meg, aki szerintük ismét beszólt Gomeznek, egy - és most figyeljetek - Instagram-videójához kiválasztott aláfestő zene formájában. Ennek akkora hatása lett, hogy később, amikor Bieber Instagramon köszöntötte fel a férjét a születésnapja alkalmából, a Gomez-rajongók negatív kommentekkel árasztották el az egész posztot.

Még néhány hasonló kör után Justin és Hailey Bieber látványosan igyekeztek kihátrálni ebből az egész őrületből, Selena Gomez pedig felszólította a rajongóit, hogy egyszer és mindenkorra hagyják békén Hailey Biebert.

Az egész virtuális adok-kapok eredményeként egyébként Hailey Biebernek nagyjából egymillióval kevesebb követője lett TikTokon, miközben Selena Gomez instagramos követőtábora 10,5 millió új rajongóval bővült. És mi ebből a tanulság? Talán annyi, hogy már tényleges tartalom sem kell az újhullámos közösségi média közönségének ahhoz, hogy elfoglalja magát. Ha közben valaki sérül, az az ő baja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)