Hirdetés

Nem egyhamar lesz vége a Squid Game-nek a Netflixen

|

A streamingszolgáltató több folytatásról is tárgyal a sorozat atyjával.

Hirdetés

Míg a Pókember: Nincs hazaút a mozikban dönt meg egyre több rekordot, addig streamingen a Nyerd meg az életed, avagy eredeti nevén a Squid Game hagy maga mögött egyre több mérföldkövet.

Az már biztos, hogy a Netflix legsikeresebb sorozatáról beszélhetünk, amely ugyan nem mindenkinek hozott szerencsét (egy férfit például halálra ítéltek, amiért becsempészte Észak-Koreába), de alkotójának biztosan, ugyanis egy csapásra híres lett és szabályosan követelték tőle a rajongók a nagy sikerű sorozat folytatását.

Hirdetés

Hwang Dong-hyuk már pár hete elárulta, hogy a nyomás, a kereslet és a szeretet miatt nincs más választásuk, mint elkészíteni a második szezont, viszont a sikerre való tekintettel lehetséges, hogy a Netflix nem éri be ennyivel. 

Dong-hyuk eleinte a folytatásról is nagyon feltételesen beszélt, majd a mindent elsöprő népszerűség hatására már magabiztosabban nyilatkozott a Squid Game visszatéréséről, most pedig ennél is tovább ment. Egy koreai műsorszolgáltatónak, a KBS-nek árulta el, hogy jelenleg is tárgyalásokat folytat a Netflix-szel a második és a harmadik évadról, hamarosan pontot tesznek a végére.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A filmes szerint tisztában vannak vele, hogy mindenki várja a folytatást, ezért mindannyian megpróbálnak pozitívan gondolkodni a következő szezon létrehozásával kapcsolatban. 

Ez volt az első alkalom, hogy Hwang Dong-hyuk megemlítette a harmadik évadot, de a sikert elnézve nem meglepőek a távlati tervek. Már csak az a kérdés, hogy mikor jön a hollywoodi remake, egy videojáték vagy a képregény - valódi Squad Game versenyeket már tartottak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)