Hirdetés

Nem engedi a Zoom használatát az Akadémia, aki Oscart akar átvenni, annak ott kell lennie a helyszínen

|

Megköveteli az Oscar-díj bizottsága a személyes jelenlétet a jelöltektől, elkerülve ezzel a technikai nehézségeket.

Hirdetés

Április 25-én tartják az Oscar-díj-átadót, és valószínűleg addig nem fog olyan mértékben javulni a helyzet, hogy újra biztonságos legyen sok embert kis helyre terelni. A Golden Globe szervezői ezt úgy küszöbölték ki, hogy a jelöltek videóhívásban jelentkezhettek be, de volt olyan, aki véletlenül lenémította magát. 

Az Akadémia a napokban közölte a jelöltekkel, hogy a hasonló kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében nem engedélyezi a videós élő bejelentkezést, viszont mindent megtesz azért, hogy a résztvevők a helyszínen a lehető legnagyobb biztonságban legyenek. 

Hirdetés

Hozzátették, azok sem használhatnak Zoomot, akik azért nem tudnak megjelenni, mert nem fér bele a menetrendjükbe, vagy nem érzik biztonságosnak az utazást.

Kíváncsian várjuk, hányan fogadják el szó nélkül a szervezők döntését, és mennyien vesznek részt végül személyesen a ceremónián. Van egy olyan érzésünk, hogy többen inkább nem kérnek az egészből most.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)