Hirdetés

Nem ér véget a The Boys a második évaddal

|

Ősszel folytatódik az Amazon Prime Video sorozata, ami a jelek szerint még sokáig köztünk marad.

Hirdetés

Kifejezetten őrült és egyben elég szórakoztató lett az Amazon Prime Video kínálatában debütált The Boys sorozat első szezonja, így nem túl meglepő, hogy nemsokára érkezik már a második évad. Nemrég pedig igencsak jó hír érkezett azoknak, akik megszerették a szuperhősös képregényen alapuló szériát.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy az Amazon Prime Video berendelte a harmadik évadot is a sorozatból, ami azt jelenti, hogy egy ideig még biztosan nem kell búcsút intenünk a korrupt szuperhősöknek és a rájuk vadászó igazságosztóknak.

A második szezon egyébként szeptember 4-én fog debütálni, és ha már várjátok a folytatást, akkor feltétlenül vessetek egy pillantást az alábbi jelenetre!

Ti nézitek a sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)