Hirdetés

Nem gondolnád, mennyi ideig tartott megrajzolni az Attack on Titan pörgetős füzetét

|

Videóban csodálhatjuk meg a folyamatot és a végeredményt is.

Hirdetés

Talán nem lövünk nagyon mellé, ha azt feltételezzük, hogy ti is szórakoztatok már azzal legalább egyszer életetek során, hogy egy üres füzet lapjainak sarkába figurákat rajzoltatok, majd azokat összefogva és gyorsan elengedve gyönyörködtetek benne, amint az alkotás életre kel.

Az angolban flipbooknak hívott művészeti forma nagy népszerűségnek örvend a tartalomgyártók körében is, temérdek videót találni arról a YouTube-on, hogyan készülnek ezek az időrabló, de zseniális művek. 

Hirdetés

Most éppen az Attack on Titan rajongók örvendhetnek, ugyanis az anime jelenetek flipbookosítására szakosodott YouTuber, MillkunTV elkészítette a népszerű sorozat egyik emlékezetes momentumát, a Levi vs. Kenny harc egy részét örökítette meg kézzel rajzolva (a jelenet az anime harmadik évadának második epizódjában látható, ha kedvet kaptatok volna hozzá). A készítő információi szerint 80 napba és 400 rajzba került, mire megvalósult a remekmű. Nézzétek meg MillkunTV munkáját, megérdemli a figyelmet: 

Ti a legszívesebben milyen animés pillanatokat látnátok viszont ilyen formában? 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)