Hirdetés

Nem gondolták túl a következő Dragon Ball Super film címét

|

Jelenleg is zajlik a 2021-es Comic-Con@Home, itt esett szó az új Dragon Ball moziról.

Hirdetés

2022-ben fog megérkezni a következő Dragon Ball film, az idei (ismételten csak digitális) Comic-Conon pedig végre kiderült, hogy egészen pontosan mi lesz a címe. Maradjunk annyiban, hogy a kreatív fejesek ezúttal nem erőltették meg magukat.

Az új kaland ugyanis Dragon Ball Super: Super Hero címmel érkezik. Egyelőre ennyit tudunk, illetve kaptunk egy nyúlfarknyi, érdemi információkban nem bővelkedő teasert is, ezt megtaláljátok alább.

Hirdetés

Akio Iyoku vezető producer elárulta, hogy a filmen a széria atyja, Akira Toriyama is dolgozik, ami megnyugvásra adhat okot a keményvonalas rajongók körében. Norihiro Hayashida producer pedig arra tért ki, hogy az új mozi sokkal több hétköznapi élethelyzetet tartalmaz majd, mint az előző film, vagyis a Dragon Ball Super: Broly.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)