Hirdetés

Nem helyettesítik digitálisan Chadwick Bosemant a Fekete Párduc 2-ben

|

A Fekete Párduc stábja még mindig nem heverte ki a színész halálát, és egyelőre még csak ötletelnek, hogy hogyan tovább.

Hirdetés

A 43 éves Chadwick Boseman korai halála Hollywoodot és a rajongókat egyaránt megrázta, és kollégáin kívül olyan hírességek emlékeztek meg róla, mint például Lewis Hamilton Forma-1-es pilóta.

A színész a Fekete Párduc szereppel lett igazán ismert, és elvesztésével a Marvel meglehetősen nehéz helyzetbe került a franchise-zal.

Hirdetés

A Marvel Studios executive producere, Victoria Alonso is beszélt arról, hogy milyen lehetőségeket vesznek számba a folytatásnál. Nyilvánvalóan felmerül az, hogy digitálisan helyettesítsék a színészt, azonban ettől a producer határozottan elzárkózott:

"Csak egy Chadwick van és ő már nincs közöttünk. A királyunk sajnos nem a fikcióban, hanem a való életben hagyott itt minket, és most egy kis szünetet tartunk, hogy kitaláljuk, hogyan térünk vissza a történethez és hogyan adjuk meg a tiszteletet ennek a fejezetnek."

Alonso elmondta, hogy minden perc, amit Bosemannal tölthetett, megtisztelő volt, és szerinte a színész nem csak a filmjeit, de az egész Marvel stúdiót képes volt jobbá tenni. Emiatt is lehet az, hogy egyelőre még nem tudják pontosan, merre indulnak a Fekete Párduc filmekkel. Szerinte most nagyon körültekintően kell eljárniuk, hogy megfelelő mederben hömpölyöghessen tovább Wakanda története.

A filmekben a T'Challa húgát, Shurit játszó Letitia Wright elmondás szerint egyelőre még a folytatás gondolata is ijesztő:

"Még mindig gyászoljuk Chadet, így ez most nem egy olyan dolog, amin gondolkodni szeretnék. A gondolat, hogy nélküle folytatjuk kifejezetten furcsa. Egyelőre gyászolunk és megpróbáljuk meglátni a fényt az egész közepén."

A Fekete Párduc második részének premierjét korábban 2022-re tűzték ki, de a koronavírus járvány kitörése miatt a teljes Marvel idővonal felborult, így nem tudni, hogyan módosulnak a mozis megjelenések.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)