Hirdetés

Nem hiszed el, melyik film elkészítését inspirálta a Top Gun: Maverick

|

Nem is sejtettük, filmes körökben mekkora hatása volt a Top Gun: Maverick hírének.

Hirdetés

Tom Cruise-zal a fedélzeten hatalmas sikert aratott a Top Gun: Maverick, a film olyan mérföldköveket ért el, amire korábban csak kevés produkció volt képes.

Mivel a Top Gun hosszú idő után tért vissza, nem is annyira meglepő, hogy motivációként szolgált más produkcióknak is, amelyek már jóideje tetszhalott állapotban vannak, arra azonban nem fogadtunk volna, hogy épp Reese Witherspoon merít erőt az akciófilmből.

Hirdetés

21 évvel ezelőtt, 2001-ben jelent meg a Doktor Szöszi, ami egyszerűsége ellenére (vagy talán épp azért) nagy sikert aratott, így 2003-ban érkezett is a folytatás. Ugyan egyik film sem lett a kritikusok kedvence (és akkor finoman fogalmaztunk), 2018-ban bejelentették, hogy újra előveszik a Doktor Szöszit, készül a harmadik film. Ekkor hamar kaptunk megjelenési dátumot is, az akkor bejelentett 2022 májusi premier azonban, mint most már tudjuk, nem volt tartható.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A filmről azóta semmilyen információ nem látott napvilágot, a főszereplőt alakító Reese Witherspoon azonban nemrégiben adott egy interjút, amiben újra elővette a Doktor Szöszi 3-at, és azt is elmondta, hogy a Top Gun remek motiváció a film helyes elkészítéséhez:

"Olyan ez, mint a Top Gun: ők is sok időt vártak arra, hogy új részt készítsenek, és meg kell mondjam, nagyon tetszett, ahogy beépítették a nosztalgiát a filmbe. Ez rengeteg inspirációt adott nekünk ahhoz, hogy mi mit kezdjünk Elle Woods karakterével, miközben egy olyan fontos jellemzőt sem hagyunk ki, amik régen számítottak a nézőknek."

A 2018-ban bejelentett filmet Mindy Kaling (Én még sosem...) és Dan Goor (Brooklyn 99: Nem százas körzet) készítik. Ahelyett, hogy tövig rágnátok a körmötöket a Doktor Szöszi 3 tényleges bemutatójáig (melyről ugyebár semmiféle információk nincsen), nézzétek inkább meg, hogy mik azok a sorozatok, amiket még idén elindulnak és megéri odafigyelni rájuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)