Hirdetés

Nem hiszed el: véget ér a The Walking Dead

|

A 11. évaddal lezárul a sorozat, de azért nem engedi el teljesen az AMC.

Hirdetés

Azt hittük, az Xbox Series X megjelenési dátumánál és áránál nem lesz fontosabb hír ma, de nem sokkal később az AMC bejelentette, hogy golyót ereszt a The Walking Dead fejébe, és 11. évad után leállítja a sorozatot. Persze akik követik a fejleményeket, tudják, hogy Rick története filmben fog folytatódni, életben marad a Fear the Walking Dead, elindul a World Beyond, és nem kell minden karakternek búcsút intenünk.

A kaszával együtt ugyanis azt is bejelentette a csatorna, hogy a 24 részesre tervezett, két felvonásban 2022-ig elhúzott 11. évad után, 2023-ban startol egy spin-off, főszerepben Daryllel és Carollal. A showrunner Angela Kang marad, a vezető producer pedig Scott Gimple lesz.

Hirdetés

És hogy tényleg ne érezzék a franchise rajongói, hogy néznivaló nélkül maradnak, lerántották a leplet egy antológiasorozatról is, mely a Tales of The Walking Dead nevet viseli, és minden epizódja önálló történetet mesél el, új vagy már létező karakterek kapcsán. 

A The Walking Dead 10. évada október 4-én folytatódik a korábban finálénak szánt epizóddal, majd további 6 résszel bővül, így ez lesz a leghosszabb szezon a sorozat történetében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)