Hirdetés

Nem hittük volna, de létezik jól eltalált Rick és Morty cosplay

|

Néhány cosplayernek sikerült tökéletesen elkapnia Rick, Morty és Summer karaktereit egy remekül sikerült cosplay fotózáson.

Hirdetés

A Rick és Morty a 2013-as debütálása óta sokunk nagy kedvence, és a lelkesedés a széria iránt a hatodik szezonnal sem csappant jelentősen. A sztori sötétebb kanyart vett az évad végére, de a karakterek dinamikája, kapcsolatrendszere mind pszichológiai, mind univerzális értelemben lenyűgöző.

A történet egy kicsit jobban koncentrált most Summerre is Rick és Morty mellett, aminek persze a cosplayer csapatok is örülhetnek. Most legalább van okuk rá, hogy elővegyék Morty tesójának szerelését is. Így tett daaarchi és két társa, akik együtt összehoztak egy remekül sikerült cosplay fotózást.

Hirdetés

Daaarchi mellett még Mgardenberg és Ferris szerepelnek a lenti képen, akiknek parókáiért Darenwigs felelt. Az összeállítást és a felvételt Lustik intézte, alább látható a végeredmény:

A kis csapat tökéletes munkát végzett: egy izgalmas kompozícióban sikerült összefoglalniuk a sorozat szereplőinek legfontosabb személyiségjegyeit. 

Nektek hogy tetszik az alkotás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)