Hirdetés

Nem is gondolnád, mennyit köszönhet George Lucas lányának a Star Wars

|

Katie Lucas írói munkásságának nyomait a Star Wars: The Clone Wars legfontosabb történetszálai viselik magukon.

Hirdetés

Ha a Lucas név és a Star Wars kapcsolata szóba kerül, akkor nyilván mindenki alapvetően George-ra, az egész Csillagok háborúja univerzum atyjára asszociál. Kevesen tudják azonban azt, hogy lánya, Katie Lucas is nagyon sokat hozzátett a nagy Star Wars lore-hoz, egészen pontosan a Star Wars: The Clone Wars animációs sorozat legkedveltebb, és egyben legfontosabb történetszálait köszönhetjük neki.

Katie kapcsolata a Star Warsszal az előzménytrilógiánál kezdődött, ahol cameoszerep jutott csak neki, később viszont társíróként kezdett el dolgozni a The Clone Wars sorozaton.

Hirdetés

Szépen lassan eljutott odáig az önálló epizódoktól, hogy egész történetszálak, azaz arcok sztoriját bízták rá. Egyébként már saját epizódjai is kifejezetten jól sikerültek, legelső munkája a Jedi Crash című rész volt, melyben Ahsoka Tano és Aayla Secura orvosi segítséget kerestek Anakin Skywalkernek, miután űrhajójuk lezuhant a Maridun bolygón. 

Katie Lucas első teljesen saját arcja az éjnővérek csoport bemutatkozása volt, vagyis neki köszönhetjük a Dathomir bolygó és Talzin anya nagyszabású debütálását. Ugyancsak Katie írta a Darth Maul visszatéréséről szóló részeket, később pedig a The Clone Conspiracy című arcja nyitotta meg a sorozat hatodik évadát, itt derült arra fény, hogy az inhibitor chipekkel tudja az Uralkodó irányítani, és a 66-os parancs teljesítésére kényszeríteni a klónokat. Ez az arc volt Katie utolsó munkája a Star Wars: The Clone Wars animációs sorozatban.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)