Hirdetés

Nem kegyelmezett a Netflix Steve Carell és John Malkovich sorozatának

|

Két évad után nem folytatódik tovább a Space Force.

Hirdetés

A Netflix előfizetői mostanra már gyakorlatilag teljesen hozzászoktak ahhoz, hogy a szolgáltató minden olyan sorozatot befejez, ami nem hozza azonnal az elvárt nézettségi számokat, miközben a számos, nagy becsben tartott produkcióról elmondhatjuk, hogy időre volt szükségük, mielőtt rátaláltak a hangjukra és igazán kibontakozhattak.

A 2020-ban indult Space Force első szezonja a vicces alapötlet és a kiemelkedő színészgárda ellenére igen vegyes fogadtatásban részesült, viszont a második évadra már többen komoly előrelépésként tekintettek. Sajnos úgy tűnik, hogy a Netflixnek ez sem volt elég, ugyanis most kiderült, hogy az amerikai kormányt parodizáló sorozat már nem kap újabb évadot.

Hirdetés

A Deadline oldalán jelent meg először a hír, mely szerint a Netflix úgy döntött, hogy nem folytatja a Steve Carell és John Malkovich főszereplésével készülő vígjáték sorozatot, melynek valószínűleg az elsődleges oka az, hogy egyszerűen nem teljesített elég jól ahhoz képest, hogy a gyártása milyen sokba kerül.

Idén februárban debütált a Space Force második évada, amely sajnos a Nielsen által gyűjtött nézettségi adatok szerint nem jutott be a top tízbe a megjelenés idején, bár a rá következő héten egy rövid időre azért feltűnt a saját gyártású sorozatok élbolyában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Valahol érthető, hogy a Netflix nem akar folytatni olyan sorozatokat, amelyek nem tudják visszahozni a költségeiket, de sajnos nézőként még ennek ellenére is azt érzi az ember, hogy a streaming szolgáltató egyre inkább szolgál vesztőhelyként az érdekes ötletek számára. Nem csoda, hogy egyre többen mondják le az előfizetésüket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)