Hirdetés

Nem kell már sokat várnunk a Shazam 2 új előzetesére

|

A Shazam! Az istenek haragja hamarosan kapni fog egy újabb ízelítőt, de a nagy átszervezések közepette nem tudtuk, hogy ezt mikorra várhatjuk. A rendező most tisztázta a dolgot.

Hirdetés

Mostanra már nem csak hogy egy második trailert is látnunk kellett volna a Shazam 2-ből, de ha minden az eredeti tervek szerint halad, az egész filmet is. Azt, hogy ez nem történt meg, leginkább annak köszönhetjük, hogy a Warner átszervezte a premierterveit még tavaly nyáron.

Emiatt aztán nem mutattak még többet a Shazam! folytatásából, pedig az első trailer után nagyon lelkesek lettünk. Szerencsére úgy tűnik, hogy a következő ízelítőig már nem kell sokat várnunk.

Hirdetés

A film rendezője, David F. Sandberg a rajongóknak elárulta, hogy a következő Shazam! Az istenek haragja előzetes január végén érkezik.

A fenti tweet ugyan nem mondja ki konkrétan, hogy mi is készül, a zöld képernyő jellemzően az előzetesek előtt szokott felbukkanni, és mivel David F. Sandberg jelenleg csak a Shazam 2-n dolgozik, így nem nehéz összerakni a dolgot.

A film március 17-én debütál majd, így épp itt az ideje egy újabb trailernek. Ti várjátok már a bemutatót?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)