Hirdetés

Nem keresnek új színészt Chadwick Boseman helyére, más irányt vesz a Fekete Párduc

|

A Marvel már korábban pedzegette, hogy a fiatalon elhunyt színészt nem tudják és nem is akarják helyettesíteni, így inkább más Fekete Párduc karakterekre koncentrálnak.

Hirdetés

Ahogy arról nemrégiben informátorok beszámoltak, már jövő júliusban elkezdhetik forgatni a Fekete Párduc 2-t. Ezzel kapcsolatban felmerül a kérdés, hogy ki játssza a főszerepet, miután Chadwick Boseman a nyáron, hosszú betegség után elhunyt. A Marvel most bejelentette, hogy nem tervezik helyettesíteni a színészt, így más utat kerestek a folytatásra.

Arról a stúdió producerei már korábban is nyilatkoztak, hogy nem tervezik digitális mással pótolni Bosemant, de hogy pontosan mik a terveik, arról akkoriban, még nem tudtak bővebb infót adni. Mostanra azonban úgy tűnik megszületett a döntés: a Fekete Párduc a továbbiakban nem T'Challát követi majd.

Hirdetés

"Chadwick halála teljesen megrázott  minket. Ő volt a mi T'Challánk, a mi Fekete Párducunk és a mi barátunk. Minden alkalommal, amikor a  díszletek közé lépett karizmát és örömöt sugárzott, és mindig amikor feltűnt a képernyőn, valami maradandót alkotott."

- nyilatkozta a Marvel fejes Kevin Feige.

Elmondása szerint a továbbiakban olyan karakterek veszik át a főszerepet, akik már feltűntek a korábbi Fekete Párduc filmben. Az első mozit dirigáló Ryan Coogler továbbra is a fedélzeten van, hogy megrendezze Wakanda következő felvonását, mely a jelenlegi tervek szerint 2022. július 8-án kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)