Hirdetés

Nem kímélte a The Falcon and the Winter Soldiert az őszinte előzetes

|

Ha tetszett, akkor azért, ha nem, akkor meg épp amiatt érdemes végignézni, ahogy ízekre szedik a Disney+ sorozatát.

Hirdetés

Még a filmtörténelem legnagyobb becsben tartott, kritikusok és nézők által felmagasztalt alkotásaiban is találhatunk figyelmetlenségből fakadó hibákat, következetlenségeket és logikai bakugrásokat. Ezeket egyébként sokszor csak a szemfülesebbek veszik észre, másoknak egyszerűen nem tűnik fel, amíg valaki, mondjuk a Screen Junkies csapata rá nem mutat azokra.

Várható volt, hogy a Honest Trailer sorozat előbb-utóbb a Disney+ számára gyártott, a Marvel Cinematic Universe szerves részét képező, és egy új Amerika Kapitány filmet felvezető The Falcon and The Winter Soldiert is pellengérre állítja. Nem is kellett csalódnunk.

Hirdetés

A hat percnél valamivel hosszabb anyag kíméletlen őszinteséggel világít rá minden olyan baklövésre, minek láttán felszabadultan nevetünk, vagy épp ellenkezőleg, még nekünk támad szégyenérzetünk az alkotók helyett.

Ha tudni szeretnéd, hogy mi mit gondolunk a The Falcon and the Winter Soldierről, akkor olvasd el írott kritikánkat, de akár videós formában is megtekintheted, ha az rokonszenvesebb számodra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)