Hirdetés

Nem kizárt, hogy egy videojátékos karakter is feltűnik majd a The Mandalorianben

|

Több ismert arc is felbukkant már a Disney+ sorozatában, de lehet, hogy még nincs vége a meglepetéseknek.

Hirdetés

Nem ritka, hogy a Star Wars univerzum egyes szereplői több különálló alkotásban is tiszteletüket teszik, hiszen például már Obi-Wan Kenobit, Luke Skywalkert és Darth Vadert is láthattuk élőszereplős és animációs kalandban is. Ha nem láttad még a The Mandalorian legutóbbi epizódját, és elkerülnéd a spoilereket, akkor inkább ne is olvass tovább!

Az imént említett, nagy népszerűségnek örvendő sorozat is visszahozott a képernyőre olyan karaktereket, mint Bo-Katan Kryze és Ahsoka Tano, és lehetséges, hogy még egy videojáték főszereplője is beköszön majd a későbbiekben.

Hirdetés

A 66-os parancsot követően ugyebár több Jedi is életben maradt, köztük például a Star Wars Jedi: Fallen Order főszereplője, Cal Kestis is, és a játékban van egy olyan holokron, ami számos Erő-érzékeny gyermek nevét tartalmazza. Egy ilyen apróság pedig nagy segítséget nyújthat a Jedi Rend újjáépítésében, ám a Birodalom térnyerése miatt a Fallen Order cselekményében ez a terv nem valósulhatott meg.

A fentieket figyelembe véve viszont benne van a pakliban, hogy a Birodalom bukását követően Cal megpróbált felkutatni Erő-érzékeny gyermekeket, talán Luke Skywalkerrel együtt. Itt jön képbe a The Mandalorian széria és bébi Yoda, vagyis pontosabban Grogu, akit Ahsoka Tano elmondása alapján talán felkutathat egy másik Jedi, ha Mando elviszi a Tython bolygóra. Valószínűnek tűnik, hogy Luke válaszolhat majd Grogu hívására, ha sor kerül erre, de a Fallen Order történetét figyelembe véve az sem zárható ki, hogy végül Cal lesz az, aki segít.

A Respawn Entertainment játékának főhősét egyébként Cameron Monaghanről mintázták, és ő is adta a hangját, szóval a színész valószínűleg a Disney+ alkotásában is jó munkát végezne. Szerintetek lehet rá esély, hogy így kapcsolódjon össze a játék és a sorozat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)