Hirdetés

Nem könnyítette meg a negyedik Stranger Things évad első felvonásának utolsó előzetese a várakozást

|

Pénteken indul a Stranger Things negyedik évada, az utolsó előzetes pedig tökéletes felvezetés volt ehhez.

Hirdetés

Hosszú ideje várják már a sorozat rajongói a Stranger Things folytatását, pénteken pedig végre tényleg megérkezi a Netflix sikerszériájának negyedik évada, vagy legalábbis annak nagyja. Hét részt kapunk meg ugyanis május 27-én, a nyolcadik és a kilencedik epizódra viszont várnunk kell egészen júliusig. 

A negyedik évad első felvonása mindenesetre befutott, alább magyar felirattal ellátva ti is meg tudjátok ezt nézni.

Hirdetés

Sokkal többet ez az előzetes sem árult el annál, amit a korábbi kedvcsinálók megvillantottak, de ez talán jól is van így pár nappal a premier előtt. 

A Stranger Things negyedik évadának utolsó két, egyébként maratoni hosszúságú része egészen pontosan július elsején fog majd befutni a Netflixre.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)