Hirdetés

Nem lesz fiatal a következő James Bond

|

Őfelsége titkos ügynöke marad tapasztalt a franchise egyik producere szerint.

Hirdetés

Mióta kiderült, hogy Daniel Craig hattyúdala volt a Nincs idő meghalni, azóta megy a találgatás, hogy a színész elbúcsúzása után ki veszi át tőle az Aston Martin kulcsát és indul bevetésre. A filmek felett továbbra is Barbara Brococli és féltestvére, Michael G. Wilson gyakorolják az irányítást, akik júliusban egy zárt körű eseményen elmondták, hogy egyelőre azon dolgoznak, hogyan menjenek tovább a karakterrel, nincs még forgatókönyv se, újból fel kell találniuk Bondot

Persze jelentések érkeztek arról, hogy ki lehet a következő 007-es ügynök: volt olyan is köztük, amely tudni vélte, hogy az új színész esetében fiatalítani szeretnének a producerek, ennek hallatára pedig alaposan elkedvtelenedtek azok, akik Henry Cavill vagy Idris Elba castingjáért kardoskodtak. 

A huszonéves Bond eljátszásának ötletéért epekedő Tom Holland azonban csalódott lesz: Michael G. Wilson a Brit Filmintézetben tartott "In Conversation" rendezvényen elárulta az újságíróknak, hogy azok a fiatalabb színészek, akiket pletykáltak a szerep átvételére - mint Jacob Elordi és Tom Holland - nincsenek versenyben a híres ügynök szerepéért.

Hirdetés

A Deadline-nak így fogalmazott: 

"A múltban volt, hogy fiatalabb színészeket kerestünk, de amikor megpróbáltuk elképzelni, nem működött. Ne feledjük, Bond már veterán. Van már némi tapasztalata. Ő olyasvalaki, aki már megjárta a háborúkat, hogy úgy mondjam. Talán a SAS-nál is szolgált vagy ilyesmi. Nem egy középiskolás kölyök, akit csak úgy behozol. Ezért működik egy harmincas éveiben járó ember."

Ezek alapján Henry Cavill valószínűleg kiesik, hiszen májusban tölti be a negyvenet, viszont nem a kor az egyetlen, aminek meg kell felelnie a következő 007-es ügynöknek, van egy teszt is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Wilson szerint a következőképpen zajlik le minden Bond-casting: 

"Mindig ugyanazt a jelenetet használjuk, és ez az 'Oroszországból szeretettel' című filmből az a jelenet, amikor Bond a merénylet után visszatér a szobájába, és elkezdi levenni az ingét, elmegy fürdeni. Aztán hall valamit, előveszi a fegyverét, bemegy, és a lány az ágyban van. Ezt a tesztet használtuk. Bárki, aki ezt a jelenetet le tudja hozni, az megfelelő Bondnak. Nehéz megcsinálni."

A forgatás azonban Barbara Broccoli pár héttel ezelőtti szavai alapján a legkorábban is két év múlva kezdődhet el, szóval bőven van még idő kitalálni, ki kortyolja tovább a martinit rázva, nem keverve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)