Hirdetés

Nem nehéz kitalálni, mi volt 2020 legtöbbet letorrentezett sorozata

|

Éveken át a Trónok harca vezette ezt a listát, de 2020-ban megtörtént a trónfosztás.

Hirdetés

2019-ben még csak a harmadik legtöbbet letorrentezett sorozat volt a Star Wars: The Mandalorian (tavaly a Csernobil végzett a második helyen, a Trónok harca pedig az elsőn) a második évadra viszont már annyian sokan voltak kíváncsiak világszerte, hogy az érdeklődés egészen a 2020-as lista első helyéig repítette Din Djarint és Grogut, avagy Mandót és bébi Yodát.

Nyilván az első helyezéshez több dolog is hozzájárult. Egyrészt véget ért a Trónok harca, az HBO sorozatának pedig betonbiztos helye volt aranyérmes pozíciójában ezen a listán hosszú éveken át. 

Hirdetés

Másfelől pedig a Star Wars: The Mandalorian még mindig egy olyan széria, amihez VPN használata nélkül lehetetlen úgy hozzájutni, hogy az ember fizessen is érte, a sorozat ugyanis csak és kizárólag a Disney+ streamingplatformon nézhető, ami egyelőre csak pár szerencsés országban indult el hivatalosan. 

Ha minden jól megy, akkor egyébként már nekünk sem kell vészesen sokáig várni a Disney+-ra, a szolgáltatás 2021-ben fog megérkezni Magyarországra. A The Mandalorian harmadik évadát, vagy a nemrég bejelentett Boba Fett sorozatot tehát már itt tudjuk nézni a jövő év végén.

A BitTorrentről 2020-ban legtöbbször letöltött sorozatok top10-es listája így nézett ki:

  1. The Mandalorian
  2. The Boys
  3. Westworld
  4. Vikings
  5. Star Trek: Picard
  6. Rick and Morty
  7. The Walking Dead
  8. The Outsider
  9. Arrow
  10. The Flash

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)