Hirdetés

Nem sokon múlt, hogy súlyosan sérüljön Henry Cavill látása

|

A Geraltot alakító színésznek a Vaják sorozat forgatásán akadtak gondjai.

Hirdetés

Valószínűleg nem kényelmes huzamosabb ideig jelmezeket viselni, kontaktlencsét meg pláne, de a színészek a hitelesség kedvéért kénytelenek áldozatokat hozni. A rajongók biztosan felhördültek volna, ha Geralt szeme nem olyan, amilyennek Sapkowski leírta, viszont a Vaják készítői figyeltek erre.

Hirdetés

Henry Cavill ezért jellemzően kontaktlencsét viselt a forgatás alatt, amivel - amint azt a Vanity Fairnek adott interjújában elmondta - eleinte nem volt baja, de amikor a Kanári-szigeteken forgattak, vulkáni hamu repült a szemébe, és egyre nehezebben tudta végezni a munkáját, szemei egyre jobban fájtak. Nem volt hajlandó kivenni a lencséket, mert nem akarta kizökkenteni a többi színészt azzal, hogy másképp néz ki, mint a jelenetekben, de aztán a stáb illetékese  (szemorvosa?) meggyőzte. Budapestre visszatérve elment szemvizsgálatra, ott derült ki, hogy a hamu karcolgatta a szemeit, ami kis híján súlyos problémákat okozott, és csak három hét elteltével gyógyultak be a sebek, ekkor viselhette újra a kontaktlencséket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)