Hirdetés

Nem szivárgott ki a Blade film megjelenési dátuma, hiába örültek ennek annyian

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a Marvel Studios egyik közösségi oldala méretes hibát vétett. Őket pedig a média követte.

Hirdetés

A Marvel Studios hivatalos indiai Twitter-oldalán nemrég megjelent egy kép, mely az MCU következő mozifilmjeinek logóit és premierdátumait listázta. Itt bukkant fel a Mahershala Ali-féle Blade film is (melynek idén júliusban találták meg a rendezőjét), egy 2022. október 7-i dátum kíséretében. 

Hitelesnek tűnhetett a forrás, hiszen nem egy rajongói oldalról van szó, de azért mégis gyanús lehetett, hogy a Marvel nem egy regionális oldalon, és nem egy ilyen kép formájában jelent be egy ekkora hírt. Végül azoknak lett igazai, akik egyszerű hibát láttak a dolog hátterében.

Hirdetés

Az indiai részleg tehát valamit csúnyán elrontott, vagy egy régi ütemtervet mutattak meg, vagy egyszerűen rossz dátummal került fel Penge új kalandja a listára. A képen szereplő többi MCU-film premierdátuma egyébként helyes. 2022-ben már így is négy Marvel mozit mutat be a stúdió (Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Thor: Love and Thunder, Black Panther: Wakanda Forever, The Marvels), szóval tényleg nagyon meglepő lett volna, ha hirtelen a semmiből ezt megtoldják egy ötödikkel.

A Marvel India azóta már törölte a tweetet, de ezt a képet pakolták bele eredetileg

A Marvel filmek negyedik fázisának későbbi alakulásáról egyébként egyelőre annyit tudni, hogy 2023 februárjában jön a Ant-Man and the Wasp: Quantumania, ugyanezen év májusában pedig a Guardians of the Galaxy Vol. 3. A Marvel Studios további premiernapokat is lefoglalt már (2023. július 28., október 6., november 10., illetve 2024. február 16, május 3., július 26. és november 8.), de azt nem tudni, hogy mit tervez ezeken a napokon bemutatni. A készülő Fantastic Four és X-Men mozik jó eséllyel valamikor ekkor mutatkozhatnak be.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyesekben egyébként az is felmerült, hogy a premierdátummal együtt most villantották meg először a film logóját is, de ez természetesen nem igaz. A hivatalos logót már a projekt bejelentésekor láthattuk, mikor a 2019-es Comic-Con leleplezték az MCU negyedik fázisát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)