Hirdetés

Nem találnád ki, melyik film nyerte az Oscar közönségdíját

|

Gondolhatnánk, hogy a Pókember: Nincs hazaút, de az csak a negyedik lett a szavazáson.

Hirdetés

Nyitva az új kor szokásai és igényei felé (illetve reagálva arra, hogy rekord alacsony nézettséget ért el tavaly a díjátadó), az Oscar szervezői idén két rajongói kategóriában is eredményt hirdettek. A Twitteren szólították fel a felhasználókat, hogy hashtageket használva válasszák meg a 2021-es év legjobb filmjét, valamint minden idők legünnepibb filmes pillanatát.

Utóbbi kategóriában a Zack Snyder: Az Igazság Ligája ezen jelenete győzött, maga mögé utasítva a három Pókember találkozását a Nincs hazaútból, a Bosszúállók összeállását Thanos ellen a Végjátékból, a Dreamgirls azon jelenetét, amiben Effie White az I'm Telling You-t énekli, valamint az első Mátrixból azt, amikor Neo elhajol a lövedékek elől.

Hirdetés

A 2021-es filmek sorrendje ugyancsak érdekesen alakult, ugyanis meglepő módon a Pókember: Nincs hazaút csak a negyedik helyig jutott, az első pedig a Zack Snyder-féle A halottak hadserege (Army of the Dead) lett. A második helyre a Cinderella (Hamupipőke), a harmadikra a Minamata, az ötödikre pedig a Tick, Tick... Boom! fért be.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Szerintetek 2021 ÖSSZES filmje közül melyik volt a legerősebb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)