Hirdetés

Nem találod ki, hogy ki lesz az Amerika Kapitány 4 szupergonosza

|

A Marvel bejelentette a Captain America: New World Orderrel kapcsolatos egyik legfontosabb információt: hogy ki lesz Sam Wilson első nagy ellenfele.

Hirdetés

Steve Rogers lerakta a pajzsot, azt pedig Sam Wilson vette át az MCU-ban. A Sólyom és a Tél Katonája során Anthony Mackie karaktere megtanult együtt élni új titulusának súlyával, és elfogadni a tényt, hogy mostantól ő maga az Amerika Kapitány.

Az első igazi bevetése Kapitányként a Captain America: New World Order lesz, ahol egy régi-új fenyegetéstől kell majd megmentenie a világot. Ezt a szupergonoszt még mi sem láttuk jönni.

Hirdetés

A Disney ugyanis előkaparta a 2008-as Hihetetlen Hulk egyik karakterét. A Screen Rant jelentése szerint Sam első nagy ellenfele a Tim Blake Nelson által játszott Samuel Sterns lesz, vagyis a Leader.

A Sternnel a 2008-as filmben történt baleset már önmagában úgy tűnt, hogy egy folytatáshoz készíti elő a terepet, de a Hulk sztorija aztán nagyon elkanyarodott az akkori eseményektől. Úgy néz ki, hogy az MCU jövőjében végül minden szál összeszalad majd.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)