Hirdetés

Nem találod ki, hogy Stephen King szerint melyik Stranger Things-karakter érdemelne saját sorozatot

|

Hozzánk hasonlóan a híres horroríró, Stephen King sem örült annak, hogy a Neflix kettévágta a 4. évadot.

Hirdetés

Kezdettől fogva bámulatos ügyességgel lovagolja meg a Stranger Things a nyolcvanas évek iránt támadt nosztalgiahullámot. A Duffer fivérek alkotása egy sor korabeli alkotás előtt tiszteleg a Kincsvadászoktól az E.T., a földönkívülin át A bolygó neve: Halálig. Ugyanígy játszi könnyedséggel fel lehet fedezni azokat az utalásokat is benne, amelyekkel Stephen King munkásságát ismerik el az alkotók. Példának okáért visszaköszönnek a sorozatban, így a negyedik évadban is a Carrie, valamint az Az egyes motívumai is.

King pedig nem titkoltan élvezettel darálja a Stranger Things szezonjait, bár az például őt is lehangolta, hogy a negyediket két részletben kapjuk meg, véleményének hangot is adott a Twitteren. De nemcsak azt árulta el, hogy mi nem tetszett neki, hanem azt is, hogy az évad szereplői közül szerinte melyik karakterre kellene egy spin-offot felhúzni. A továbbiakban spoileresek leszünk, akkor olvassatok tovább, ha már láttátok az eddig megjelent részeket, vagy nem zavar, ha elárulunk pár részletet.

Hirdetés

Azt nem tudni, hogy a különböző spin-offokon ötletelő Duffer fivérek teljesítik-e King kívánságát, mindenesetre neki nagyon megtetszett az egyik új karakter, a szerb Nikola Ðuričko alakította Jurij. Az orosz csempész az, akinek Alaszkában Joyce és Murray átadja a váltságdíjat abban a reményben, hogy majd hazarepíti a gulágról kiszabadulni igyekvő Hoppert. A minden hájjal megkent Jurij azonban mást forgat a fejében, és csúnyán rászedi a botcsinálta párost.

Szerintetek képes lenne elvinni a hátán a karakter egy önálló sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)