Hirdetés

Nem tart többé igényt Amber Heard szolgálataira a Warner?

|

Az Aquamanben és folytatásában is szereplő Amber Heard megerősítette, hogy a Warner felmentette szerződéses kötelezettségei alól.

Hirdetés

Egy 2018-ban publikált véleménycikk indította ez azt a botránysorozatot, amelynek legújabb állomásában Johnny Depp 50 millió dollár kártérítést követel a jó hírneve megsértése miatt volt feleségétől. Amber Heard az imént említett írásban egy évvel a válásuk után családon belüli erőszakkal vádolta meg Deppet, akinek emiatt megfeneklett a karrierje és Disney, majd a Warner is kitette egy-egy jól jövedelmező franchise-ból, A Karib-tenger kalózaiból, illetve a Legendás állatokból.

A nyilvánosság szeme előtt zajló polgári perben legutóbb hétfőn tartottak meghallgatást, ekkor mesélt Heard arról, hogy bizony az ő karrierje is megsínylette a történteket, keményen küzdenie kellett azért, hogy a 2023-ban érkező Aquaman és az Elveszett királyság stábjának tagja maradhasson.

Hirdetés

Mint azt megírtuk, a színésznő úgy hiszi, hogy a leforgatott jeleneteiből sokat kivágtak, és arra törekedtek, hogy csökkentsék karaktere (Mera hercegnő) súlyát a történetben. Egy apró részlet azonban elkerülte akkor a sajtó figyelmét, ugyanis Heard úgy fogalmazott, hogy a Warner felmentette szerződéses kötelezettségei alól. Ez még nem egyenlő a szerződés felbontásával, de közel jár hozzá, mivel azt jelenti, hogy a lépést kezdeményező fél nem várja el a másiktól a megállapodásban foglalt kötelezettségei teljesítését.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Newsweek beszámolója szerint Heard még azt is hozzáfűzte, hogy tulajdonképpen fogalma sincs, mennyit tartottak meg a jeleneteiből, még abban sem biztos, hogy egyáltalán benne lesz a mozikba kerülő végső vágatban. Egy biztos, a színésznő kirúgásáért kampányoló tömegek cseppet se bánnák, ha egyszer és mindenkorra szakítana vele a Warner, és nem kívánatos személlyé válna Hollywoodban. Mera szerepére pedig már meg is találta az internet népe a tökéletes jelöltet Ryan Reynolds felesége, Blake Lively személyében.

A rajongókat megosztó, heves indulatokat kiváltó botrányról még a most zajló per előtt készítettünk egy összefoglalót, amit alább megtekinthettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)