Hirdetés

Nem tudjuk eldönteni, jó lehet-e Vince Vaughn új horror-vígjátéka

|

A Blumhouse új filmje, a Freaky arról szól, hogy egy tinilány és egy sorozatgyilkos testet cserél.

Hirdetés

A Blumhouse Productions egy-két kivételtől eltekintve alapvetően horrorban utazik, de a műfajon belül egészen szabadon mozog. Nekik köszönhető például az Insidious sorozat, a Széttörve, a Parajelenségek filmek, A láthatatlan ember, a Boldog halálnapot! és a Tűnj el! is. 

Következő alkotásuk sokkal lazább lesz, viszont vérre és trancsírozásra ettől is számíthatunk. A Freaky főszereplője egy tinilány, Millie (Kathryn Newton), akit egy sorozatgyilkos, Barney (Vince Vaughn) egy varázslatos tőrrel szúr le, így a két főszereplő testet cserél.

Hirdetés

Millie rájön, hogy mindössze 24 órája van visszaváltozni, mielőtt örökre az idegen testben ragad, és közben tennie kell valamit, hogy Barney ne mészárolhassa le iskolatársait.

A premiert november 13-ára (péntek 13-ra) időzítették. Akár felkeltette az érdeklődéseteket, akár nem, adjatok egy esélyt a szinkronos trailernek is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)