Hirdetés

Nem tudnak leállni: újabb élőszereplős Rick és Morty kedvcsináló érkezett

|

Rövid időn belül ez a harmadik élőszereplős kisfilm.

Hirdetés

Szeptember ötödikén megnézhettük a Rick és Morty ötödik évadjának záró epizódját, a sorozat kedvelői azonban örülhetnek, hiszen úgy tűnik, egy percig sem maradnak további néznivaló nélkül. Az Adult Swim csapata egy újabb élőszereplős videót adott ki, már a harmadikat, amelyben a Vissza a jövőbe sztárja, Christopher Lloyd és egy fiatal tehetség, Jaeden Martell játssza Ricket és Mortyt.

Hirdetés

Ha esetleg az első két felvonásról lemaradtatok volna, ide és ide kattintva megnézhetitek őket. A mai épp olyan őrült és zseniális mint az első kettő, mi pedig egyre jobban szeretnénk, ha ebből nem csak néhány másodperces videók, hanem valami hosszabb anyag is összeállna.

Az első két kisfilmről még azt hihettük, hogy csupán az évadzáró előtti hangulatkeltés részei, most már azonban sanszos, hogy nem erről van szó. Ti megnéznétek, ha egy élőszereplős film, évad vagy legalább egy teljes rész készülne a Rick és Mortyból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)