Hirdetés

Nem tudtuk, mi hiányzott: Logan Paul mostantól a WWE pankrátora

|

Amerika kedvenc cirkusza megtalálta az új bohócát Logan Paul személyében.

Hirdetés

Logan és testvére, Jake Paul folyamatosan a média középpontjában voltak az elmúlt években, köszönhetően finoman szólva is ellentmondásos YouTube húzásaiknak, drámáiknak és kétes reklámügyleteiknek.

A reflektorfényt az utóbbi időben bokszmeccsekkel vonták magukra. A ringbe is nagyrészt csak cirkuszolni járt mindkettő, így annyira nem is meglepő, hogy Logan Paul bekeveredett a WWE bűvkörébe. Ha pedig már kipróbálta magát, úgy döntött, ez lesz majd a jövő.

Hirdetés

Logan részt vett a legutóbbi Wrestlemanián, ahogy a The Mizzel állt össze egy csoportos bunyóra. Társa a show végén elárulta, így rögtön bosszút esküdött ellene, amire lesz is lehetősége. Kiderült ugyanis, hogy a YouTuber több eseményre is leszerződött, így látható lesz majd a ringben, és a meccseket követi heti műsorokban is.

Jake eközben egyre komolyabban veszi az ökölvívó karrierjét, és bár új hivatása hullámzó sikereket hoz, az biztos, hogy egy darabig még se ő, se testvére nem fognak eltűnni a képernyőkről. Ennek ízlés szerint lehet örülni, vagy fejet csóválva ismételgetni a "megérett a világ a pusztulásra" felütésű mantrát.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)