Hirdetés

Nem túl fényes a Marvel Studios és a speciális effektekkel foglalkozó szakemberek kapcsolata

|

A közösség tagjai erős kritikákkal illetik a Marvelt, többen inkább nem is dolgoznának a céggel a jövőben.

Hirdetés

A Marvel Studios jelenleg az egyik legsikeresebb produkciós cég, köszönhetően a Marvel Cinematic Universe folyamatos bővülésének és népszerűségének. A vállalat és a speciális effekten együttműködő szakemberek között azonban egyre több a súrlódás, és több fórumon is arról számolnak be a munkavállalók, hogy mennyire rossz élmény volt a Marvellel dolgozni.

A Marvel filmek és sorozatok speciális effektjei általában egyáltalán nem rossz munkák, de több kritika érte a Fekete Párducot, illetve a She-Hulk kedvcsinálót is, amit a rajongói nyomásra le is cserélt a Disney.

Hirdetés

Egyes munkavállalók egész egyszerűen a legrosszabb VFX-menedzsmentnek hívták a Marvel Studios kapcsolódó részlegét, és a szakemberek nem fogták magukat vissza egy erre vonatkozó Reddit-bejegyzésben, hogy erős kritikával illessék a Marvelt.

Többen leírták, hogy inkább nem dolgoznának a jövőben Marvel projekteken, nemcsak nem fizetik meg eléggé őket, még a munkafeltételek sem ideálisak, nem is beszélve arról, hogy milyen sok alkalommal kell bizonyos esetekben szinte indokolatlanul változtatni a megoldásokon.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Twitteren is egyre több a Marvelt kritizáló bejegyzés, egy munkavállaló leírta, hogy a negatív tapasztalatai miatt inkább teljesen elhagyta a VFX-iparágat.

A Marvel egyelőre nem reagált publikusan az állításokra és a kritikákra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)