Hirdetés

Nem várt meglepetés a bíróságon: Kevin Spacey-t fontos ügyben mentették fel

|

Hiába vádolta meg a Star Trek: Discovery színésze Spacey-t, nem tudták bizonyítani, hogy 1986-ban bántalmazta.

Hirdetés

Az esküdtszék kimondta: nem bizonyítható, hogy Kevin Spacey 1986-ban a lakásában rámászott az akkor még kamasz Broadway-színészre, Anthony Rappre és szexuálisan zaklatta őt. Az október elején kezdődött tárgyalás első fokú ítélete ez; Rapp öt éve állt elő a váddal, ez derékba is törte a színész karrierjét, kiírták még a Netflix-féle Kártyavár utolsó évadából is.

A tárgyaláson Spacey azt mondta, annak idején azért kért bocsánatot Rapp vádjait hallva, mert ügynöke ezt tanácsolta, de most megtanulta: soha nem szabad amiatt bocsánatot kérni, amit nem is követett el. Rapp pedig később azt posztolta, reméli, hamarosan egy zaklatástól mentes világban élhetünk majd, és hogy az áldozatok továbbra is előhozakodnak történeteikkel. Megköszönte az esküdtek munkáját is.

Hirdetés

Az esküdtek azután döntöttek így, hogy Spacey jogi csapata rámutatott: Rapp rosszul emlékezett a színész akkori lakásának alaprajzára és berendezésére, továbbá féltékeny volt sikereire és dühös is, mert nem coming outolt annak idején. 

A színésznek még bíróság elé kell állnia az Egyesült Királyságban is, ahol három férfi vádolta meg zaklatással. Miután korábban elveszítette minden munkáját, a friss vádak miatt bukta még egy magyar filmes szerepét is

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)