Hirdetés

Nem vicc: Liam Neeson főszereplésével készülhet el a Csupasz pisztoly remake

|

Nem kizárt, hogy azért merült fel a színész neve, mert hasonlóan cseng, mint Leslie Nielsené.

Hirdetés

Ha lenne Hollywoodnak egy nagy keze, amit rátesz dolgokra, mi egy még nagyobb kézzel csapnánk rá, ha Leslie Nielsen klasszikusait (vagy úgy eleve David Zucker filmjeit) merné piszkálni. Pedig sajnos simán előfordulhat, hogy csinálnak egy remake-et a Csupasz pisztolyból, de el sem tudjuk képzelni, milyen lesz az Leslie Nielsen nélkül.

Liam Neeson a napokban nyilatkozott arról, hogy már nem akar sokáig akciófilmekben szerepelni. A most 68 éves színész idén még közreműködik néhánynál, de a továbbiakban mással foglalkozna.

Hirdetés

Egyúttal azt is megszellőztette, hogy Seth McFarlane és a Paramount Studios megkereste egy ajánlattal: arról érdeklődtek nála, hogy ha visszahoznák a Csupasz pisztoly franchise-t, segítene-e benne. Azt konkrétan nem jelentette ki, hogy főszerepre kérték volna fel, de valószínűleg azt szánják neki. Mindenesetre annyit tett hozzá:

"Vagy véget vet a karrieremnek, vagy más irányba tereli. Őszintén nem tudom."

Szerintetek kell, hogy újraéledjen a Csupasz pisztoly széria? Ha igen, jó lenne Liam Neeson közreműködése? Végülis a korábban drámákban szereplő Nielsennek is bejött a váltás...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)