Hirdetés

Nem vicc, Pókemberrel is találkozott a pápa

|

Kevés szürreálisabb kép van annál, mint amin Ferenc pápa a hálószövővel fog kezet.

Hirdetés

Teljesen új értelmet nyert a Pókember: Idegenben címe azáltal, hogy a közkedvelt és barátságos karakter nemrég a mi világunkban, azon belül is Vatikánban bukkant fel, hogy sok más emberhez hasonlóan találkozhasson Ferenc pápával.

A maszk mögött a 27 éves, Olaszországból származó Mattia Villardita bújt meg, aki a VIP-szekcióban foglalt helyet a munkája elismeréseként: Villardita ugyanis jelmezét arra használja, hogy beteg gyermekeket derítsen jobb kedvre a kórházakat járva. 

Hirdetés

A valódi hős a San Damaso udvarban tartott audiencia végén találkozhatott magával a pápával is, és nem csupán kezet fogott vele tetőtől-talpig jelmezben, de adott neki egy Pókember-maszkot is a találkozás emlékére.

A jelenetet természetesen ezer kamera és fényképezőgép örökítette meg, így megnézhetitek egy galériában a különleges pillanatot...

... és videón keresztül is, hiszen ilyet nem mindennap láthatunk. 

Tavaly az olasz elnök, Sergio Mattarella kitüntetést adott Villarditának a karitatív munkájáért, most pedig Ferenc pápa erősítette meg abban, hogy folytatnia kell áldásos tevékenységét. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)