Hirdetés

Nem vicc, tényleg az űrbe vihet minket a Halálos iramban 9

|

Úgy tűnik, hogy a sorozat következő részében még grandiózusabb jeleneteknek lehetünk majd szemtanúi.

Hirdetés

Eredetileg még 2001-ben indult világhódító útjára a Halálos iramban széria, aminek középpontjában eleinte az utcai versenyzés és a feltuningolt verdák álltak, ám aztán a karakterek egyre nagyobb volumenű dolgokba csöppentek, így az évek során viszonylag nagyot változott az eredeti formula. Nem csoda hát, hogy néhányan azzal kezdtek viccelődni, hogy hőseink később már az űrt is meg fogják hódítani, és a jelek szerint ez is fog történni.

Hirdetés

Korábban még Ludacris hintette el azt, hogy a Halálos iramban 9-ben lehet egy olyan jelenet, ami az űrben játszódik, de konkrétumokat nem tudtunk meg. Nemrég a széria másik sztárja, Michelle Rodriguez is adott egy interjút, amiben természetesen előkerült a téma, és a reakciója bizony elég sokatmondó volt.

Rodriguez láthatóan meglepődött, hogy az űrről kérdezték, mivel szerinte ez egy olyan információ, amit senkinek sem szabadott volna megtudnia, és ezzel gyakorlatilag megerősítette azt, hogy valóban elhagyja a Földet a franchise. Feltéve persze, ha nem viccelt a színésznő, hiszen ez is benne van a pakliban.

Egyébként az interjúból az is kiderült, hogy sikerült szerezni a projekthez egy új női írót, aki abban segített, hogy bizonyos karakterek mélyebbek lehessenek a filmben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)