Hirdetés

Nem volt egyszerű, de elkezdődött a The Boys spin-offjának forgatása

|

Nehezen sikerült összeállítani az Amazon újabb szuperhősös sorozatát, de úgy tűnik, végre sínen van a The Boys mellékszála.

Hirdetés

Már egy hónap sincs hátra addig, hogy megérkezzen az Amazon videós kínálatába a The Boys harmadik évada, de nem ez az egyetlen jó hír, amit a szuperhősök sötét oldalát bemutató univerzum rajongói kaptak. Sok nehézség után ugyanis végre sínre került az animációs Diabolicalnál eggyel nagyobb falatnak számító élőszereplős spin-off is.

Az Entertainment Weekly beszámolója szerint végre elkezdődött a sorozat forgatása, aminek a címét továbbra sem tudjuk, de a színészi gárda fontosabb alakjait megismerhettük.

Hirdetés

Ez azért is fontos, mert a sorozat elhúzódó előkészítő munkálatai miatt a korábban bejelentett főszereplők közül többen kiszálltak a projektből, ugyanis az elhalasztott forgatási napok egybeestek volna más munkáikkal. De a megmaradt szereplők mellé sikerült új művészeket találni, így  megtudtuk, hogy Lizze Broadway (az Itt és most mellett egy epizódszerepe volt a Dr. Csontban), Jaz Sinclair (Sabrina hátborzongató kalandjai, Papírvárosok), Maddie Phillips (Tinédzser fejvadászok, Ghost Wars), és Chance Perdomo (Sabrina hátborzongató kalandjai, Miután elbuktunk) csapatához London Thor, Derek Luh, Asa Germann, és Shelley Conn csatlakozik. 

A The Boys showrunnere, Eric Kripke, aki a spin-off születése felett producerként bábáskodik, így nyilatkozott róla, hogy végre megkezdődött az érdemi munka:

"Hosszú és kanyargós út volt, míg eljutottunk ide, de remélem mindenkinek úgy tetszik majd, ahogy nekem. Kifejezetten agyafúrt, vicces, és őrült sorozat lesz. Teljesen más, mint a The Boys, de alapvetően ugyanabban a világban játszódik és ugyanolyan hangnemet üt meg."

A The Boys egyetemi spin-offjának továbbra is Michele Fazekas és Tara Butters a showrunnerei, a cím nélküli sorozatban pedig egy egyetem életébe kapunk majd betekintést, ahol a Vought egyengeti fiatal szuperhősök útját. De egyben a szupererővel bíró fiataloknak versengeniük is kell, hogy minél jobb városokban kaphassanak szerződést, ezért hasonlítják részben az alkotók Az éhezők viadalához is a széria hangulatát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)