Hirdetés

Nemi erőszak ügye árnyékolja be azt a legendás sorozatot, ami Ashton Kutchert és Mila Kunist is ismertté tette

|

Bűnösnek találta az eskütszék az Ashton Kutcher és Mila Kunis oldalán a That '70s Show-val híressé lett színészt, hosszú időre rács mögé kerülhet.

Hirdetés

Idehaza kevéssé ismert, de az Egyesült Államokban sok rajongót szerzett az 1998 és 2006 között futott That '70s Show (Azok a '70-es évek show), amely többek között hozzájárult Ashton Kutcher, Mila Kunis és Topher Gracer karrierjének beindulásához. De az állandó szereplőgárda többi tagja is ugródeszkának használta, köztük Danny Masterson, akit 2020-ban tartóztatott le a rendőrség többszörös nemi erőszak vádjával. Ezeket 2001 és 2003 között követte el Hollywood Hills-i otthonában.

Végül három rendbeli nemi erőszak miatt kellett bíróság elé állnia, ám első alkalommal képtelen volt döntésre jutni az esküdtszék, ugyanannyian mondták volna ki a bűnösségét, mint ahányan felmentették volna, ezért a bíróság új tárgyalást rendelt el.

Hirdetés

Másodjára már nem volt ekkora szerencséje, a háromból két vádpontban bűnösnek találták 8:4 arányban. Az esküdtek bizonyítottnak látták azt, hogy 2003-ban két nőt is megerőszakolt, arról viszont nem sikerült őket meggyőznie az ügyésznek, hogy 2001-ben ugyanezt tette az akkori barátnőjével. A Szcientológiai Egyházzal szoros kapcsolatot ápoló színész állítólag tudatmódosító szert kevert áldozatai italába, akik maguk is Ron L. Hubbard tanait követték, és a vádhatóság szerint pont a szervezet belső szabályai miatt hallgattak sokáig a történtekről.

Masterson, aki Steven Hyde karakterét játszotta a That '70s Show, később pedig olyan alkotásokban bukkant fel kisebb szerepekben, mint a Dracula 2000 és Az igenember, valamint állandó tagja volt a Men at Work és a The Ranch sorozatok stábjának, akár 30 évet is kaphat, ítéletet később hoz majd a bíróság. Beszámolók szerint rezzenéstelen arccal, kifejezéstelen tekintettel vette tudomásul az esküdtszék döntését, minek hallatán felesége, Bijou Phillips könnyekben tört ki. Jelen volt még az ítélet felolvasásakor sógora, Billy Baldwin is, akit szintén megviseltek a történtek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)