Hirdetés

Nemi erőszakkal vádolják Cuba Gooding Jr.-t

|

Cuba Gooding Jr. a vádak szerint 2013-ban megerőszakolt egy nőt a hotelszobájában, miközben áldozata folyamatosan könyörgött neki, hogy hagyja abba amit csinál.

Hirdetés

Kedden polgárjogi keresetet nyújtottak be Cuba Gooding Jr. ellen, a vádak szerint hét évvel ezelőtt követett el nemi erőszakot. Az Oscar-díjas színészt korábban sem kerülték el a hasonló ügyek, eddig összesen hatszor vádolták szexuális visszaéléssel. 2019-ben három nő állította azt, hogy egy nightclubban fogdosni kezdte őket a színész, ekkor a bíróság nem találta bűnösnek Goodingot. 

Hirdetés

Egy meg nem nevezett nő most azt állítja, hogy Cuba Gooding Jr.-ról, hogy a színész megerőszakolta őt. Az eset elvileg 2013-ban történt Gooding hotelszobájában. A színész a The Mercer Hotelben hívta meg egy italban a szóban forgó hölgyet, illetve egy barátját. Később fel is hívta a nőt a hotelszobájába, ahol elvileg át akart öltözni. A vádak szerint a nő el akarta hagyni a szobát, mikor Gooding elkezdett levetkőzni előtte, a színész viszont elállta az ajtót, az ágyra lökte áldozatát, majd fogdosni kezdte. 

Gooding ekkor már teljesem meztelen volt, a fogdosást követően pedig tovább fajultak a dolgok, végül a vádak szerint vaginálisan és análisan is megerőszakolta a felperest, miközben az folyamatosan könyörgött, hogy a színész hagyja abba azt, amit csinál. 

Mark Jay Heller, Cuba Gooding Jr. jogi képviselője tagadta az összes vádat, állítása szerint a teljes sztori légből kapott, a felperes története valótlan. A bíróság feladata lesz az, hogy kiderítse, ki mond igazat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)