Hirdetés

Nemi erőszakkal vádolják Jake Pault, a videós rágalmazásért tervez perelni

|

Justine Paradise állítása szerint két éve történt az eset, a youtuber szobájában, Jake Paul szerint viszont nem igazak a vádak.

Hirdetés

"TRIGGER WARNING: Jake Paul szexuálisan bántalmazott engem" - ez a címe annak az április 9-én publikált YouTube-videónak, amiben Justine Paradise TikTok-sztár közel 21 percben számol be arról, hogy Jake Paul youtuber két évvel ezelőtt orális közösülésre kényszerítette. A vádakra Paul négy nappal később reagált a Twitteren, mondván azok nem igazak, ezért rágalmazásért készül perelni.

A YouTube-en kicsivel több mint 10 ezer, a TikTokon viszont több mint 520 ezer követővel rendelkező Paradise a videóban azt állítja, azért hallgatott két évig, mert mikor belépett Paul otthonába (amit videóiban a Team 10 rezidenciájaként ismerhetünk), mint állítólag minden látogatóval, vele is titoktartási megállapodást írattak alá, és attól félt, történetével megszegné azt. Videója cikkünk írásának pillanatáig több mint 730 ezer megtekintéssel bír.

Hirdetés

"Ha nem fog történni semmi, akkor mi értelme?"

A most 24 éves Justine Paradise szerint ő és a szintén most 24 éves Paul egy közös ismerősön keresztül ismerkedtek meg és több alkalommal is találkoztak 2019 júniusa és júliusa között a kaliforniai házban, mialatt annak stúdiójában Paulék videókat forgattak. Paradise szerint egyik nap a youtuber, aki addig esetlenül viselkedett a közelében (például akkor is üzeneteket küldött, mikor egy szobában voltak), a stúdió egyik sarkába húzta őt és megcsókolta, amivel Paradise-nak nem volt baja, "cukinak" tartotta, és szerinte akkor mások is tartózkodtak körülöttük.

Paul ezután állítólag a hálószobájába invitálta a TikTokkert, ahol táncolni kezdtek és tovább csókolóztak, egészen addig, amíg Paul ágyába nem kerültek, ő pedig elkezdte fogdosni Paradise-t, akinek ez nem tetszett és arrébb lökte a kezeit. Erre szerinte Paul ezt mondta: "Ha nem fog történni semmi, akkor mi értelme?"

"Nekem a szex nagyon különleges és fontos dolog. Rendszerint mindenki tiszteletben tartja, ha nem akarom csinálni. Azt hittem, rendben van, ha felmegyek a szobájába és csókolózunk, mert úgy hittem, leáll majd, ha nem akarok mást csinálni" - fejtette ki videójában Paradise, aki állítása szerint hiába mondott nemet, a youtuber ezután fizikailag is ráerőszakolta magát és orális aktusra kényszerítette.

"Nem tudtam neki megmondani, hogy álljon le. Egyszerűen belém tolta magát, nem kérte a beleegyezésemet vagy bármit" - állítja Paradise, aki szerint ez semmilyen formában nincs rendben, illetve szerinte Paul ezután ridegen viselkedett vele, az üzenetekre se válaszolt, valamint bocsánatot sem kért.

Paradise hozzátette, azzal a reménnyel állt most a nyilvánosság elé, hátha Pault is rádöbbenti arra, mit tett, és hogy azt ne ismételje meg újra".

"Anyuci kisfia"

A videó publikálása után közvetlenül nem, de április 13-án tweet formájában végül reagált Jake Paul a vádakra. Posztjában leírja: szerinte sem neki, sem másnak nem kellene könnyedén venni, ha szexuális zaklatással vádolják meg, de szeretné tisztázni, hogy az ellene felhozott vád "100%-ban hazugság".

Saját állítása szerint Paul nemcsak hogy sosem létesített "szexuális kapcsolatot a szóban forgó egyénnel", de csupán "koholt vádakról" van szó, amik a figyelem megragadása érdekében pont azon a héten találták meg őt, amikor "komoly nézettséggel" kecsegtető bunyóra készül. Kitér arra is, hogy "minden jog adta lehetőséget kihasználva" az a terve, hogy rágalmazásért perel: szerinte "helyrehozhatatlan sérelmeket" okoznak az efféle vádak, de még ennél is fontosabbnak tartja, hogy azok hitelességét rombolják az ilyen állítások, akik valóban zaklatás áldozatai.

"Az ő története idejében párkapcsolatom volt, én pedig, akit anyuci kisfiaként neveltek, mindennél jobban tisztelem a nőket és édesanyákat. Soha egy ujjal nem értem egy lányhoz sem a beleegyezése nélkül" - tette hozzá Paul, aki ezek után azt is leírta, hogy karrierje során nem először, és valószínűleg nem is utoljára találták meg "lehetetlen vádak", de szerinte "annak, aki 16 éves kora óta a reflektorfényben él, sajnos a hazudozók, a kamuhírek és a hamis vádak is a munkájához tartoznak".

Ezzel párhuzamosan a youtuber jogi képviselete is szétküldött egy közleményt az amerikai sajtónak, amiben szintén megerősítették, hogy "ügyfelük tisztában van az ellene felhozott vádakkal", de "kategorikusan tagadja azokat".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)