Hirdetés

Nemsokára elrajtol a Godzilla Kong ellen folytatásának forgatása

|

Jelen állás szerint nem a 2021-es film a MonsterVerse utolsó darabja.

Hirdetés

Talán nem olyan kiterjedt és egységes, mint a Marvel filmes univerzuma, és még a DCEU-nál is kevesebb filmből áll, de a nagy szörnyetegek kedvelőinek kifejezetten jó szórakozást nyújthat a Warner és a Legendary közös vállalkozása, a MonsterVerse.

A filmes világ a 2014-es Godzillával indult, amit a Kong: Koponya-sziget követett 2017-ben. Picit később, 2019-ben aztán megjött a Godzilla II - A szörnyek királya, majd tavaly egymásnak is eresztették a két óriást a Godzilla Kong ellen című filmben. Ám ezzel még nem ért véget a kaland.

Hirdetés

Eddig is tudhattuk, hogy lesz folytatás, de most végre úgy tűnik, tényleg sínen van a projekt. A Screen Queensland nevű kormányzati szervezet szerint ugyanis valamikor az év végén kezdődhet meg a következő rész forgatása Ausztráliában. Nyilván keveset tudni még a MonsterVerse ötödik felvonásáról, de lehet, hogy Godzilla és Kong szövetségesekként fognak már csatába vonulni egy még gigászibb fenevad ellen.

A kritikusok körében nem lett egy kiemelkedő darab a tavalyi film, de a kasszáknál remekül teljesített, így simán benne van a pakliban, hogy az ötödik rész után még tovább szövi a Legendary és a Warner a MosnterVerse jövőjét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)