Hirdetés

Nemsokára kezdetét veheti a Flash film forgatása

|

Sőt, elvileg már azt is tudni, melyik országban kezdődnek meg a forgatások.

Hirdetés

A DC filmes univerzuma közel sem olyan terebélyes, mint az MCU, de azért Batmannek és a többi jól ismert karakternek volt már néhány ütős kalandja a mozivásznon - illetve láthattunk gyatrább alkotásokat is. Az Ezra Miller által alakított Flash először a 2016-os Batman Szuperman ellen - Az igazság hajnala című filmben tűnt fel, de már egy ideje tudjuk, hogy a későbbiekben önálló kalandban is láthatjuk majd őt.

Hirdetés

A jelek szerint pedig hamarosan fel is pöröghetnek az események a villámgyors szuperhős filmje körül, ugyanis a castingokkal foglalkozó Backstage arról számolt be, hogy már idén áprilisban megkezdődhetnek a forgatási munkálatok az Egyesült Királyságban, pontosabban a Warner Bros. leavesdeni stúdiójában. Nem olyan régen egyébként még az a hír járta, hogy márciusban indul a munka, de elképzelhető, hogy történt egy pici csúszás.

Jelenleg az a terv, hogy 2022. november 4-én debütál a The Flash, így remélhetőleg tavasszal tényleg elkezdhetik felvenni a jeleneteket hozzá, habár sajnos benne van a pakliban, hogy a koronavírus-járvány még beleköp a levesbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)