Hirdetés

Petícióval próbálják meggyőzni a Netflixet, hogy sorozatot készítsenek Wakanda felemelkedéséről

|

Már több ezren írták alá azt a kezdeményezést, amivel egy Fekete Párduc előzménysorozat irányába terelnék a Netflixet a rajongók.

Hirdetés

A Fekete Párduc minden idők legjobban rajtoló Marvel filmje, hatalmas közönséget sikerült megmozgatnia, így biztosak vagyunk benne, hogy a stúdió nem hagyja majd ennyiben a dolgot, és megpróbálják a lehető legtöbbet kihozni a karakterből.

Hirdetés

Ennek egyik következő lépcsője az lehet, hogy egy sorozatban bővítik tovább az univerzumot. Eric Hamilton, a film egyik rajongója már indított is egy petíciót, amit eddig közel 4000 rajongó írt alá, és amiben arra kéri a Netflix vezetőségét, hogy hozzanak tető alá egy sorozatot, amelyben Wakanda felemelkedését dolgoznák fel. Az MCU legfejlettebb országa a filmben tökéletesen ötvözte a technológiát a tradícióval, és a jelek szerint nem mi vagyunk az egyetlenek, akik szívesen megnéznénk ezt alaposabban is.

Bár a Netflix elég sok Marvel sorozatot tett már le az asztalra, nem vagyunk benne biztosak, hogy bevállalnának egy újat (vagy egyáltalán kapnának rá engedélyt), miközben a Disney épp elköltözteti a teljes portfólióját, hogy saját szolgáltatást indítson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)